Ställbar

MB20 Ställbar

Arthur Alu | Ställbar

Produkt bild
60%

Ord. 24,750:-

9,900:-

Arthur Alu | Ställbar

Med denna produkt ingår en Bäddmadrass | Classic (6cm), Valfria ben & 180 dagar Sov-Gott garanti!

Välj bredd


Välj Hårdhet


Välj gavel


Välj Tyg


Arthur Alu | Ställbar

Upplev lyxig komfort och hållbarhet med vår ställbara säng Arthur. Vår egenutvecklade och patenterade mekanik är designad för att klara stora påfrestningar under många år, med en imponerande belastningskapacitet på 200 kg vid både huvudändan och fotändan. Ge dig själv den ultimata sömnen med vår Arthur ställbara säng.

Bäddmadrass | Classic (6m)

Upplev den optimala kombinationen av komfort och stöd med vår Bäddmadrass | Classic, som är utformad för att ge dig en förstklassig sömnupplevelse. Med en 6 cm tjock kärna av 35 kg rich foam erbjuder denna bäddmadrass en suverän balans mellan mjukhet och stabilitet, perfekt anpassad för att minska tryckpunkter och stödja din kropp genom hela natten. 

Vår bäddmadrass har en öppen cellstruktur som främjar effektiv luftcirkulation, vilket håller din sovyta sval och behaglig. Tack vare rich foam hållbara egenskaper bibehåller madrassen sin form och komfort år efter år, vilket gör den till en långsiktig investering i din sömnkvalitet. Bäddmadrass | Classic är inte bara skön att ligga på, den är även lätt att sköta och passar alla standardstorlekar av sängar, vilket gör den till det självklara valet för alla hem. Skäm bort dig själv med lyxen att vakna utvilad – varje morgon.

Produktens innehåll

Ställbar säng som drivs av vår egenutvecklade & patenterade lyftmekanik av aluminium. Denna mekanik är lätt, samt otroligt stark och klarar att lyfta över 200+ kg på både huvud och fotända.

Detta är ett säkert sätt för oss att kunna lämna 30 års garanti på våra Arthur Alu ställbara sängar.

Dimensioner

  • Sängbotten: ca. 31cm hög, exklusive ben.
  • Bäddmadrass: ca. 7-8cm hög, inklusive härna & hazel tyg.
  • Valfria ben. (Höjder 12cm - 30cm, finns i olika modeller)


30 år garanti på alla våra sängar.

PASS of Sweden erbjuder alltid 30 år garanti på våra sängar! Detta är för att alla ska kunna känna sig trygga när dom handlar säng hos oss och inte behöva oroa sig.

Personlig Anpassning för dig.

Välj mellan över 12 olika hårdheter för din resårmadrass och hitta den perfekta balansen mellan stöd och komfort. Oavsett din sömnstil, garanterar vi en anpassad lösning som kommer att förändra ditt sätt att sova.

2-4 Veckor leveranstid.

Vi producerar våra sängar själva i vår fabrik i Erikslund, Västerås och därför kan vi erbjuda en kort och smidig leveranstid då vi skippar alla mellanhänder som kan försena din god natt sömn.

180 dagar Sov-Gott garanti.

För att du ska känna dig trygg i ditt köp av din säng så erbjuder vi en 180 dagars Sov-Gott garanti. Det betyder att inom de första sex månaderna har du möjligheten att byta ut hårdheten på din resårmadrass – helt utan extra kostnad. Din komfort är vår prioritet.

Våra Butiker